Iron (ferrous sulfate) Nature's Bounty 100 таблетки

Продукт №: G003266
Код на производителя: NB-5545

Желязо

Когато имаме Дефицитът на  Желязо - Iron това може да доведе до анемия - това е състояние, при което съдържанието на червени кръвни клетки е недостатъчно в тялото ни . Комплекс Желязо - Iron Complex играе роля и в други жизненоважни процеси в организма ни –стимулира енергийния метаболизъм, продукцията на важните невротрансмитери (серотонин и допамин), подпомага функцията на имунната система и синтезата на колаген в организма. Iron е много ключов минерал за формирането на червените кръвни телца в тялото ни и сложното белтъчно съединение хемоглобин, който спомага  за пренасянето на кислород от белите дробове към всички тъкани в организма, както и за миоглобина, отговорен за преноса на кислород до сърцето и скелетните мускули. 

 

•    Срещу анемия
•    Подобрява  имунната система
•    Облекчава симптомите на менопауза 
•    Ключов минерал за пренасяне на кислород 

 

Най-много нуждаещи се от желязо са Жените в менструация . Към продукта са добавени и екстракти от билки като Донг Куай и червена малина, които улесняват и притъпяват сиптомите на менопаузата които са често срещаните  горещи вълни и нощно потене, добавени са и витамини, които действат синергистично и подобряват  усвояването на  Iron от организма ни.


14,00 лв. 11.80лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте по 1 капсула на ден, като приема да е 1 месец и след това направете почивка от продукта.

Каква цел има

За укрепване на организма най-вече при жените.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 100 дози
Количество в опаковка 100 таблетки
Количестно на доза 1.00 таблетки
Съставка Грамаж Процент
Желязо 28 мг 0%

За Минерали Виж всички 208 продуктa

Минералите представляват значителна част от организма ни. Те действат като катализатори за много биологични реакции в тялото, включително мускулните реакции, предаване на импулси на нервната система, производство на хормони, храносмилане и усвояване на хранителнитe вещества от храните. Минералите взаимодействат с витамините, за да ги направят ефективни и полезни. Някои минерали действат като антиоксиданти, т.е. унищожават свободните радикали, които предизвикат преждевременно остаряване и болести като рак, сърдечни заболявания и други клетъчни увреждания. 

Коментари към Iron (ferrous sulfate) Nature's Bounty 100 таблетки

Добави коментар
Желязо Iron (ferrous sulfate) Nature's Bounty 100 таблетки не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Минерали на Nature's Bounty, моля свържете се с нас на 0879202042.