Нийм лист 475 мг 100 капсули Nature's Way

Продукт №: G004941
Код на производителя: 15120

Естествен продукт за красива кожа

Нийм лист 475 мг 100 капсули Nature's Way или т.нар. магическо дърво, често са използвани в медицината, тъй като имат редица полезни за организма свойства.

Благодарение на съставляващите ги биологично активни вещества, поддържат естествените защитни сили на организма.

Екстрактът от нийм (лист) благоприятства кожния метаболизъм, възстановяването на епитела и нормалното състояние на кожата.

В защита на имунната система:

Всички ние ежедневно осъществяваме контакт с различни болестотворни микроорганизми, от чието неблагоприятно влияние ни предпазва имунната система. От правилното функциониране на имунната система зависи общото състояние на организма, нивата енергия, степента на податливост към различни неблагоприятни фактори и други.

В резултат от нецелесъобразния начин на живот, включително лошо и небалансирано хранене, тютюнопушене, чест прием на алкохол, емоционално претоварване и др., в имунитета настъпват нарушения. Това често води до умора, често повтарящи се настинки през есенно-зимния сезон, болки в мускулите и ставите, депресивни състояния, неспособност за концентрация и други.

Нийм е доказан природен адаптоген за подсилване на организма в периоди на по-силен физически или психо-емоционален стрес. Укрепва организма и допринася за неговата устойчивост срещу различни неблагоприятни фактори на външната среда.

Нийм повлиява благоприятно обмяната на веществата и спомага за пречистването на тялото от натрупаните токсини.

Нийм редуцира изтощението и умората, благоприятства концентрацията и допринася за увеличаване на жизнеността.

При кожни раздразнения:

Нийм подпомага циркулацията на кръвта и притока на кислород към клетките. Допринася за пречистването на целия организъм, включително на кръвта, и ефективно освобождава тялото от натрупаните токсини. Стимулира дейността на черния дроб и бъбреците, и оптимизира метаболитните процеси в организма. Всичко това се отразява и върху кожата, която е по-спокойна и по-чиста.

Нийм неутрализира негативното влияние на различни микроби, прах и мръсотия, които са в ежедневен досег с кожата, и намалява ефекта на дразнене, който оказват върху нея. Допринася за поддържането на чиста и свежа кожа.

Приложение:
Допринася за нормалното състояние на кожата и епителната тъкан.

Забележки:
Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 2 капсули 3 пъти на ден, за предпочитане с храна.

Съдържание: в 2 капс. дн. доза
Нийм (лист) 950 mg 2850 mg
Въглехидрати 1 g 3 g

29,22 лв. 18.50лв.

Начин на приемане

Приемайте по две капсули три пътиу дневно.

Каква цел има

Подпомага доброто състояние на кожата.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 100 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Нийм лист 475 мг 100 капсули Nature\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт за красива кожа Нийм лист 475 мг 100 капсули Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.