Полски хвощ трева 440 мг 100 капсули Nature's Way

Продукт №: G004808
Код на производителя: 14300

Естествен продукт срещу пясък бъбреците

Полски хвощ трева 440 мг 100 капсули Nature's Way е многогодишно тревисто растение. Като една от най-ценните билки, се откроява с богатото си съдържание на каротин, витамин С, сапонина еквизотенин, силициева киселина, еквизетова киселина, оксалова киселина, аконитова киселина, флавоноиди, горчиви, смолисти и дъбилни вещества, алкалоиди, мазнини, белтъци, смоли и др. Благодарение на изключително богатия си състав и високото съдържание на силикати, полският хвощ притежава редица благоприятстващи нормалното състояние на организма действия. Билката подкрепя бъбречната дейност и притежава пикочогонно действие. Подпомага стомашно-чревните функции. Допринася за пречистването на организма от ненужните вещества.

Приложение:
Допринася за нормалното функциониране на пикочната система и кръвоносните съдове, както и за нормализиране броя на изхожданията.

Забележки:
Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 1 капсула 3 пъти дневно за предпочитане с храна.

Съдържание: в 1 капс. дн. доза
Полски хвощ (стебло, лист) 440 mg 1 320 mg


Други съставки: Желатин, натриев сулфат, силициев диоксид.


22,26 лв. 17.00лв.

Начин на приемане

Приемайте по една капсула три пъти дневно.

Каква цел има

За подкрепа на пикочната система.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 100 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Полски хвощ трева 440 мг 100 капсули Nature\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт срещу пясък бъбреците Полски хвощ трева 440 мг 100 капсули Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.