Соя Изофлавони + 60 желатинови капсули PureVital

Продукт №: G005933
Код на производителя: PV - 52

Основна грижа за женското здраве

Соя Изофлавони + 60 желатинови капсули PureVital се съдържат естествени фитоестрогени изофлавони, които намаляват неприятните симптоми по време на менопаузата и се грижат за защитата на нашите клетки. В капсулите СОЯ ИЗОФЛАВОНИ + освен това сме добавили пореч, който е известен още като “лечебно съкровище” за менопаузата или предменструалния синдром. Комплексното действие на всички съставки в СОЯ ИЗОФЛАВОНИ + спомага за естественото намаляване на оплакванията в "критическата възраст" и за поддържане на здравословен хормонален баланс.

 

Една капсула Соя Изофлавони + съдържа:

Соя - 200.000 мг: Соевите зърна са богати на така наречените фитоестрогенни растителни съединения с хормоноподобен ефект. По този начин, ясно се намаляват неприятните симптоми на менопаузата, причинени от хормонален дисбаланс. 


Соеви изофлавони (40%) - 40.000 мг: Соята е богата на витамините А,В,Д, също на желязо, калций, цинк и редица биоактивни субстанции – фитостероли, фитоестрогени, изофлавони и др. Изофлавоните са антиоксиданти, които препятстват възникването на злокачествени новообразувания. Имат и съдоразширяващ ефект и се използват в профилактиката на сърдечно-съдови заболявания.


Пореч (Масло от семената) - 75.000 мг: В семената от пореч се крие съкровище под формата на основните омега-6 мастни киселини, по-специално гама-линоленова киселина. Тази мастна киселина е пълна със сила суровина за производството на простагландини, играещи важна роля за хормоналния баланс по време на менопаузата. В допълнение, простагландините имат и силно противовъзпалително действие, което е особено ценно специално в случаи на невродермит при деца - успокояват сърбежа.


Овесено брашно - 180.000 мг: Овесеното брашно съдържа манган, йод, цинк и други микроелементи, които са необходими за функционирането на нервната система. Те допринасят за подобряването и оптимизирането на зрението. Овесеното брашно съдържа и всички незаменими аминокиселини, микроелементи и витамини, от които имат нужда жените по време на менопаузата.


Желатин (капсула) - 96.000 мг: Биологичен материал и се използва за производство на твърди и меки капсули.


Магнезиев стеарат - 5.000 мг: Разделител и пълнител, който се използва като помощно средство, за да се постигне подходяща консистенция на сместа от компонентите за пълнене на капсулите.


44,53 лв. 31.99лв.

За Лекарства без рецепта Виж всички 36 продуктa

Пазарувайте спокойно лекарствени продукти, които се купуват без рецепта.

Коментари към Соя Изофлавони + 60 желатинови капсули PureVital

Добави коментар
Основна грижа за женското здраве Соя Изофлавони + 60 желатинови капсули PureVital не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Лекарства без рецепта на Purevital, моля свържете се с нас на 0879202042.