Taurine 500gr 100caps

Продукт №: G004582
Код на производителя: AN016

Таурин

  • Марка:

След Л-глутамина Таурина е най-разпространена аминокиселина в организма. В спорта Taurine се прилага преди и след тренировка като силен антикатаболик и естествен стимулант, активиращ енергетичните и регенеративните процеси в организма. Taurine увеличава обема на мускулната клетка и спомага за увеличаване на мускулната маса. Taurine участва в множество обменни процеси, предпазва много органи от токсични вещества, подобрява работата на черния дроб и функциите на ретината, повлиява прираста на мускулна маса, като увеличава клетъчния обем, приет след силова тренировка.


21.85лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

4 капсули на доза

Каква цел има

Естествен стимулант, активиращ енергетичните и регенеративните процеси в организма.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 25
Количество в опаковка 100
Количестно на доза 4.00
Съставка Грамаж Процент
Таурин 2000мг 0%

За Аминокиселини Виж всички 557 продуктa

Аминокиселине са осневен елемент на белтъчините в човешкото тяло.Те играят важна роля за развитието и възстановяването на организма.Основните аминокислени в белтъчините са 20 всяка една от тях си има своя специфична аминогрупа.Аминокиселини са два вида незаменими и заменими аминокиселини.Незаменимите са 8 на брои това са метионин, треонин, триптофан, левцин, изолевцин, лизин, фенилалвинин и валин.Те са незаменими понеже не се произвеждат в тялото и се налага да се взимат чрез хранителни продукти със високо съдържание на протеин както и чрез хранителни добавки или лекарства.Заменимите аминокиселини са 12 тоест те се произвеждат от тялото когато са му нужни.Най-богатите храни на аминокиселини са тези които са със високо съдържание на Белтъини-месо, риба, млечни продукти, бобови храни и др. 

Коментари към Taurine 500gr 100caps

Добави коментар
Таурин Taurine 500gr 100caps не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Аминокиселини на , моля свържете се с нас на 0879202042.