Триптофан 500 мг 60 капсули Now Foods

Продукт №: G001348
Код на производителя: 0166

Аминокиселина - L-Tryptophan

Триптофан 500 мг 60 капсули Now Foods е незаменима аминокиселина, която е необходима за образуването на Витамин B3 (Ниацин). Tryptophan се използва от мозъка за производството на серотонин. Серотонинът е жизненоважен невротрансмитер, който пренася нервни импулси от една клетка към друга и е отговорен за спокойния сън. Следователно, Триптофанът спомага в битката с депресията, безсънието и стабилизиране на настроението. Облекчава стреса, влияе благоприятно на сърцето, контролира телесното тегло. Триптофанът намалява апетита и повишава отделянето на растежен хормон, спомага срещу мигрени и намалява някои от вредните въздействия на никотина. Предполага се, че недостатъчни нива на Триптофан променят нивата на серотонин в мозъка, което пречи на провеждането на нервните импулси.

Начин на употреба: Една доза 2-3 пъти дневно на празен стомах.


76,53 лв. 55.00лв.

Начин на приемане

Една доза 2-3 пъти дневно на празен стомах

Хранителни факти

Дози в опаковката 30
Количество в опаковка 60 капсули
Количестно на доза 2.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Желязо 575 mcg 0%

За Аминокиселини Виж всички 557 продуктa

Аминокиселине са осневен елемент на белтъчините в човешкото тяло.Те играят важна роля за развитието и възстановяването на организма.Основните аминокислени в белтъчините са 20 всяка една от тях си има своя специфична аминогрупа.Аминокиселини са два вида незаменими и заменими аминокиселини.Незаменимите са 8 на брои това са метионин, треонин, триптофан, левцин, изолевцин, лизин, фенилалвинин и валин.Те са незаменими понеже не се произвеждат в тялото и се налага да се взимат чрез хранителни продукти със високо съдържание на протеин както и чрез хранителни добавки или лекарства.Заменимите аминокиселини са 12 тоест те се произвеждат от тялото когато са му нужни.Най-богатите храни на аминокиселини са тези които са със високо съдържание на Белтъини-месо, риба, млечни продукти, бобови храни и др. 

Коментари към Триптофан 500 мг 60 капсули Now Foods

Добави коментар
Аминокиселина - L-Tryptophan Триптофан 500 мг 60 капсули Now Foods не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Аминокиселини на NOW Foods, моля свържете се с нас на 0879202042.